Op zoek naar een gelicentieerde Stukadoor?

Dan bent u op de juiste plek belandt. Wij werken sinds 2020 over het hele land. Wat u ook nodig heeft, wij leveren werk van topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie.

Professioneel stukadoor

Een stukadoor zijn is het handmatig afwerken van wanden en plafonds. Voor de uitvoering zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk.

Bij stucwerk zijn er veel varianten waarbij de grootste twee zijn glad stucwerk of stucwerk met een structuur. Voor welk variant stucwerk u kiest is voornamelijk een stijlkeuze en kan per ruimte verschillen.

Stucen is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring en gebruik van de beste materialen leveren wij professioneel stucwerk en persoonlijk advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte of een afspraak.

Klussenbedrijf Hard is actief over het gehele land en onder andere de regio’s Amsterdam en omgeving.

Wat doet een stucadoor

Een stucadoor werkt muren en plafonds af met mortel. Is een muur beschadigd, of toe aan een extra laag bescherming? Dan schakelt u een stukadoor in. Ook het afwerken van nieuwe muren en plafonds valt onder de standaard werkzaamheden van een stukadoor. Nadat een muur gestuct is, kunt u deze verder afwerken met verf of behang. Het aanbrengen van mortel (een mengsel van kalk, water en zand) vraagt om enige ervaring. We raden het dan ook af om zelf aan de slag te gaan met het stuccen van uw muur

Werkzaamheden Stucadoor

De belangrijkste taak van een stukadoor is het leveren van een strak resultaat. Juist omdat het stuccen om ervaring vraagt, mag u van een professionele stukadoor verwachten dat hij precies weet hoe uw muur of plafond gestuct dient te worden. Welke techniek is het beste voor deze situatie, wat is de perfecte mix voor de mortel en hoe dik mag de mortel worden aangebracht? Dat zijn vragen die een stukadoor beantwoord voor hij aan de slag gaat met het aanbrengen van stucwerk. Op basis van deze informatie schat een stukadoor de kosten voor zijn werkzaamheden in.

Welke vormen van stucwerk zijn er?

Stucwerk is een verzamelnaam van verschillende technieken die een stukadoor machtig is. Zo is het aanbrengen van raapwerk, de laag onder de tegels in uw badkamer of keuken, een klus die u aan een stukadoor overlaat. Een strakke afwerking met mortel noemen we pleisterwerk. Dit is een van de populairste vormen van stuccen. Ook voor speciale afwerkingen, zoals het creëren van een betonlook of het aanleggen van lijstwerk, is een stukadoor de aangewezen persoon om u verder te helpen. Is uw muur of plafond beschadigd? Eens stukadoor verzorgt ook restauratiewerkzaamheden.